Tvrtka Span kao gost predavač na kolegiju Poslovni informacijski sustavi

Kao gostujuće predavače na kolegiju Poslovni informacijski sustavi, Visoko učilište Algebra ovoga je ponedjeljka ugostilo IT i HR stručnjake iz tvrtke Span d.o.o. Vodeća hrvatska tvrtka u pružanju profesionalnih usluga projektiranja i izgradnje informacijskih sustava, te tehničke podrške za korisnike, naše je studente upoznala s tehnologijama koje koristi u svakodnevnom radu, te projektnim i poslovnim izazovima.

Kao voditelji u programerskim i infrastrukturnim odjelima i projektima, Darko Ilić-Šikelj i Domagoj Pilčik na stvarnim primjerima pokazali su prisutnim studentima IMAG3648koliko je ključna i neizostavna podrška suvremenih informacijskih tehnologija i sustava u velikim poslovnim sustavima. Njihove kolegice iz Spanovog HR odjela, Petra Cigoj i Daria Loos Glebov, upoznale su ih s mogućnostima zapošljavanja u tvrtki Span i sve prisutne pozvale na uključenje u ovogodišnje Span akademije http://academy.span.eu/.

IMAG3658Span akademija omogućuje studentima da kroz rad na stvarnim projektima nauče koristiti razne tehnologije,  nabildaju “ svoj CV ili čak postanu dio stalne postave Spanove ekipe. U Spanovom timu trenutno je 32 studenata, od kojih je čak 14 dio generacije Span Academy 2015.

IMAG3655Inače, gostovanje tvrtke Span na Visokom učilištu Algebra samo je u nizu događanja koje organizira i podržava naš Centar karijera, s ciljem kako  kako bi se studentima pružila prilika upoznavanja s vrhunskim hrvatskim IT kompanijama i kako bi uključili u dodatna stručna usavršavanja u zajedničkim projektima s partnerskim tvrtkama. Sve to doprinosi činjenici kako se 93% studenata Visokog učilišta Algebra zaposli već za vrijeme studija.