Studentski krediti

Visoko učilište Algebra, prepoznajući njihove potrebe, osiguralo je svojim studentima u suradnji s bankama posebno pogodne kredite s povoljnim kamatnim stopama i odgodom otplate i do 4 godine kojima je moguće financirati:

Trošak studija

   • Trošak dodatne stručne literature
   • Troškove hardvera
   • Troškove života za vrijeme studiranja

Poseban pogodnost ovih kredita je početak roka otplate. Tako se student može odlučiti da prvi mjesečni anuitet kredita započne plaćati:

   • po završetku studija (nakon 3 godine)
   • sa odgodom od 1 godine od završetka studija (nakon 4 godine)

U periodu odgode otplate kredita, student tromjesečno plaća samo kamatu na kredit dok otplata glavnice kreće nakon tri godine. Na taj način osigurali smo povoljnije uvijete kreditiranja jer se kamate nakon perioda počeka ne pridodaju glavnici.

Na ovaj način, studenti koji svoje školovanje financiraju kreditom početi će ga otplaćivati tek po završetku studija i iskorištene odgodepočetka otplate, te im mjesečni iznos rate kredita neće predstavljati veliko opterećenje. Škola će kroz svoj Centar karijera svim studentima, a posebno onima koji svoje studiranje plaćaju kreditom nastojati pomoći kod zapošljavanja u tvrtkama s kojima surađuje kao i s ostalim zainteresiranim poslodavcima.

Više o uvjetima kreitiranja saznajte na web stranicama banaka.